27-07-2023

Rektörümüzden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Üniversite Hastaneleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Hastane yönetimi ve karşılaşılan zorluklar hususunda karşılıklı fikir alışverişi yapan taraflar, üniversite hastanelerinin gelişimi ve gelecek süreçte atılacak adımlar hakkında istişarede bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Cantürk'ün gerek başhekimlik dönemi, gerekse rektörlük dönemindeki deneyimlerine dayanarak aktardığı yaşanan güçlükler ve çözüm önerilerine ilişkin görüşleri büyük ilgi gördü. Toplantının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Prof. Dr. Cantürk, Sayın Hatipoğlu'nun ev sahipliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ile sona erdi.