Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

28-09-2023

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, Kocaelispor maçlarını ücretsiz izleyebilecek

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaelispor arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre Kocaelispor’un iç saha maçlarını Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ücretsiz olarak izleme imkânı bulabilecek.

 

Araştırma üniversitesi olma yolunda ilerleyen ve bu kapsamda çok sayıda kurum, kuruluş ve sanayi ile işbirliği protokolleri imzalayan, çok sayıda projeyi hayata geçiren Kocaeli Üniversitesi, sosyal projelerle de bu yıl adından söz ettiriyor. Bu kapsamda Kocaelispor ile imzalanan protokol ile 200 Kocaeli Üniversitesi öğrencisi, Kocaelispor’un Trendyol l'inci Lig resmi iç saha lig müsabakalarını ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını ücretsiz izleyebilecek.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenen törende imzalanan protokolü, üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaelispor adına ise Başkan Engin Koyun imzaladı. İmza töreninde ise Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kocaelispor futbolcuları Youssouf Fofana ve Gökhan Değirmenci, Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren hazır bulundu.

 

Kocaeli Üniversitesi’nin öğrenci odaklı bir üniversite olduğuna ve bu anlamda da öğrencilere yönelik sanatsal, kültürel veya sportif çok sayıda proje yapacaklarının müjdesini veren Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Eğitim ve sporu buluşturan bu projeden dolayı çok mutluyuz. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerimiz de mutlu olacaklar. Kocaeli Üniversiteli olmanın ayrıcalıklarını yaşayacaklar. Bugün kentimizin büyük değerlerinden Kocaelispor ile bir protokol imzalıyoruz. Üniversitemiz öğrencileri Kocaelispor’un maçlarını ücretsiz olarak izleme şansına kavuşacaklar. Bu olanağı bize sağlayan başta Kocaelispor’un değerli Başkanı Sayın Engin Koyun’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Kocaelispor’un bu yıl 1.Lig’de başarılı olacağına gönülden inanıyorum.” dedi. Kentin iki değerli kurumu Kocaeli Üniversitesi ile Kocaelispor’un anlamlı bir işbirliğine imza attığını ifade eden Başkan Engin Koyun ise, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine yönelik işbirliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

Protokole göre; Kocaeli Üniversitesi bünyesinde eğitim-öğretim gören ve bilet tanımlanmasına uygun Passolig Kartı'na sahip olan öğrencilerin, Kocaelispor profesyonel futbol takımının 2023/2024 futbol sezonunda oynayacağı Trendyol l'inci Lig resmi iç saha lig müsabakalarını ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda takip etmek isteğinde bulunmasını müteakip yine Kocaeli Üniversitesi tarafından azami olarak 200 kişiyi kapsayacak şekilde ücretsiz bilet tanımlanacak.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi