28-09-2023

Üniversitemiz ile Eleman.net arasında protokol imzalandı

Kocaeli Üniversitesi ile Eleman.net arasında, Kocaeli Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının iş ve staj imkanını arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokolü üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Eleman.net adına ise Eleman.net CMO’su Levent Dicle imzalarken, protokolde Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Elif Öğüt’ün yanı sıra, KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ve Eleman.net Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

İmzalanan protokolde, öğrencilerin staj yönlendirmelerine, partner firmaları ile kariyer etkinliği, eğitim, seminer, derslere konuk konuşmacı vb. programlar düzenleme konusunda destek olmak, mezun öğrencilere yönelik istihdam ve kariyer desteği konusunda yardımcı olmak üzere eğitim, istihdam, ekonomi ve teknoloji geliştirme odaklı esaslarda iş birliği protokolü imzalandı.