Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-09-2023

Kocaeli Üniversitesi hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor

Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreterliği Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Şube Müdürlüğü tarafından, yeni akademik yılın ilk eğitimi; fakülte, enstitü, yüksekokul sekreterlerine yönelik gerçekleştirildi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yeğin ve Aykut Ülkeok, Personel Daire Başkanı Semra Ayçiçek ile fakülte, enstitü, yüksekokul sekreterlerinin katıldığı hizmet içi eğitim, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

 

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bugün gerçekleştirilen eğitimin önemine vurgu yaptı. 1 Eylül’ü bir milat olarak gördüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Kocaeli Üniversitesi’ni araştırma üniversitesi yapmak, dünya ve Türkiye’de daha üst sıralara taşımak için hep birlikte çalışmalıyız. Üniversitemizi hep birlikte yukarılara taşımak için tüm mekanizmalarımızla birlikte gayret göstereceğiz. Benim mottom koşuyoruz, koşacağızdır. Yönetim olarak üniversitemizde en çok kıymet verdiğimiz şey, “birlikte çalışmak”, “birlikte üretmek” ve “sorunları birlikte çözmek”tir. Bugün burada birimlerimizin var olan veya olabilecek sorunlarıyla ilgili konuşmak, görüş alışverişinde bulunmak, birlikte çözümler üretmek için toplandık.  Bu nedenle idari işleyişte karşılaştığımız ya da karşılaşabileceğimiz sorunlarla ilgili Daire Başkanımız Semra Hanım başta olmak üzere birbirimize danışmak, ortak akıl yürütmek, birlik olarak hareket etmek çok önemli. İdari yöneticiler olarak sizlerden de beklentimiz bu yöndedir.” dedi.

 

Norm kadrolara ilişkin yapılacak çalışmaların zamanı süresi, yapılış şekli, atamalar, görev uzatmaları, görevlendirmeler, izinler, yeni yayınlanmış olan yönetmelikler gibi konuların görüşüldüğü eğitim, Personel Daire Başkanı Semra Ayçiçek tarafından verildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi