25-09-2023

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü anlamlı etkinliklerine devam ediyor

Kocaeli Üniversitesi Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü olarak; Öncü Kadınlar Derneği sahipliğinde; Kocaeli Valiliği, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen ve sevgi evlerinde kalıp lise eğitimine devam edemeyen çocukların hayata kazandırılması amacıyla hazırlanan "Mesleğinle Hayata Tutun" projesi kapsamında 22-24 Eylül tarihleri arasında Toplumsal Katkı koordinatörü Profesör Doktor Elif Karagün ile Öncü Kadınlar Dernek başkanı Serpil Büşra Namlı tarafından organize edilen iki günlük kamp düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Diriliş Kampının olanaklarının sunulduğu proje etkinliği kapsamında Toplumsal Katkı koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün çocukların uyum ve güven sağlamaları açısından psikolojik destek ve mesleki yönlendirmeler öncesi etkili bir ön çalışma yaptı. Kampta ayrıca dernek başkanı Serpil Büşra Namlı ve Üniversitemiz araştırma görevlisi Gökhan Çakmak ve eğitimci Pelin Çakmak’ta gönüllü destek sağladı. Çocukların çok eğlendiği ve ön görüşmelerin yapıldığı kampta pek çok etkinlik gerçekleştirildi.