22-09-2023

KAGEM’den KARİYER ZİRVESİ'23 kapsamında GGOSB’ye ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili ile Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Başkanı ve Nuh Çimento MYO Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir tarafından Güzeller İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne (GGOSB) ziyaret gerçekleştirildi.

Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, GGOSB Bölge Müdürü Tufan Saat, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Genel müdürü Oğuzhan Ceylan ve Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Kurum Müdürü Murat Taşçı’nın katılımıyla gerçekleşen görüşmede 24-25 Ekim’de gerçekleşecek olan KARİYER ZİRVESİ'23 üzerine konuşuldu. Öğrencilerimize staj, mezunlarımıza istihdam sağlanması ve üniversite-sanayi iş birliği konusu üzerinde duruldu.