22-09-2023

KAGEM’den KARİYER ZİRVESİ'23 kapsamında Arslanbey OSB ve Almesan’a ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Başkanı; Nuh Çimento MYO Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir ve Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO Öğr. Gör. Ahmet Çalışkan tarafından önce Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’ne ardından Almesan’a 20 Eylül’de ziyaret gerçekleşirildi.

Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’ne gerçekleşen ziyarete OSB bölge müdürü Eyüp Akyüz ev sahipliği yaptı. Ardından Almesan’a gerçekleşen görüşmeye Almesan Genel Müdürü Cumhur Özgirgin ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Halil Muratoğlu katılım sağladı.

Gerçekleşen görüşmelerde 24-25 Ekim’de gerçekleşecek olan KARİYER ZİRVESİ'23 üzerine konuşuldu. Öğrencilerimize staj, mezunlarımıza istihdam sağlanması ve üniversite-sanayi iş birliği konusu üzerinde duruldu.