18-09-2023

Kocaeli Film Festivali hazırlıkları devam ediyor

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde üniversitemizin de destekleriyle 3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kocaeli Film Festivali için görüşmeler devam ediyor.

Bu kapsamda Kocaeli Film Festivali İdari Direktörü Başar Alemdar, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Fulya Küçükaksoy ve beraberindeki heyet ile Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay ve Kocaeli Film Festivaline Danışmanlık yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meryem Gürbüz arasında toplantı gerçekleştirdi.

Kocaeli Film Festivali ve sonrasında yapılması muhtemel projeler doğrultusunda yapılacak iş birlikleri ile ilgili görüşmelerin gerçekleştiği toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Ümüt Ay, verimli bir toplantı olması dolayısıyla samimiyetlerinden ötürü konuklara teşekkürde bulundu.