Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

18-09-2023

Greenbox Stüdyo ihtiyaçlara cevap veriyor

Kocaeli Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından kurulan Greenbox Stüdyo, eğitim ve bilimsel araştırmaların yanında bölgedeki prodüksiyon ihtiyaçları için de cevap oluşturuyor.

 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi binasında yılbaşında hizmete giren Greenbox Stüdyo, üniversitemiz iç ve dış paydaşları için modern bir çekim ortamı ve teknik alt yapı içeriyor. Öğrencilerin eğitimleri, üniversitemizin ihtiyaç duyduğu video ve görsel içeriğin oluşturulmasında aktif olarak kullanılan Greenbox Stüdyo, reklam ve prodüksiyon firmalarının da çekim ihtiyaçlarına destek veriyor. Aynı zamanda kendisi de Kocaeli Üniversitesi mezunu olan Berker Eren’in kurucusu olduğu 911 Ajans, ünlü bir firmanın tekstil ürünlerinin çekimi için Kocaeli Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Greenbox Stüdyosunu tercih etti.

 

2’70 tavan yüksekliği, 21 m2 zemin dekor alanı ile video ve fotoğraf çekimlerinin rahatlıkla gerçekleştirilebildiği Greenbox stüdyo, 17 adet dimmerlenebilir led panel ışıkla aydınlatılıyor. Greenbox Stüdyo hizmetleri için daha detaylı bilgiye Radyo Televizyon Araştırma Ve Uygulama Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi