01-09-2023

Üniversitemiz Engelsiz Deniz Festivaline destek verdi

Kocaeli Üniversitesi olarak üyesi olduğumuz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yönetimi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Engelsiz Deniz Festivali'nde” özel bireylere destek olmak için üniversitemiz yine iş başındaydı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Karamürsel Altın Kemer Halk Plajında gerçekleştirilen engelli bireylerin de yüzme, ringo, jetski, tekne gezisi ve çeşitli su içinde gerçekleşen eğlenceleri tanımalarını ve bu etkinliklere katılmalarını amaçlayan “Engelsiz Deniz Festivaline” Toplumsal Katkı koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün’ün organizasyonunda milli yüzme antrenörü olan Arş. Gör. Aşkın Şentürk su içi etkinliklerinde özel çocuklara destek vermek için gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte bu etkinliklere katılarak eğlenmek isteyen özel öğrencilerimiz katıldı.