04-08-2023

Rektörümüz ve Kocaeli Valisi, Model Fabrikayı inceledi

KOÜ Teknoparkta kurulacak olan Model Fabrikada Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk incelemelerde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. bünyesinde kurulacak olan ve yapımında son aşamaya gelinen Model Fabrika'da Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Teknopark Genel Müdürü Erçin Dinçer incelemelerde bulundu.

Model Fabrikanın son durumu ile ilgili yerinde bilgi alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, daha sonra Tenkopark Yönetim Binasına geçerek toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda Teknopark Genel Müdürü Erçin Dinçer hem Teknopark çalışmaları hem de Model Fabrika ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.