Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

04-08-2023

Rektörümüz, Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günlerine katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 3-5 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günlerine katılarak bilgi aldı.

 

YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerin tercihlerine destek olabilmek amacıyla Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Etkinliği düzenleniyor. 3-5 Ağustos tarihleri arasında KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günlerinin ikinci gününde, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk hem incelemelerde bulunmak hem de bilgi almak amacıyla ziyarette bulundu.

 

19 Fakülte, 1 Yüksekokul, 16 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuarı ile Uluslararası İlişkiler Biriminden öğretim üyelerimiz, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızdan personellerimiz ile öğrenci kulüplerimizin açtıkları stantları tek tek gezen, tercih günlerinde üniversitemize gelen aday öğrenciler ile sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ülkemizde son yıllarda yükseköğretim alanında büyük aşama kaydedildiğini ifade ederek, tercih yapacak üniversite adaylarını Kocaeli Üniversitesi’ni tercih etmeye davet etti.

 

Kocaeli Üniversitesi’nin 1992 kurulmasına rağmen, köklü üniversiteler ile yarışacak potansiyeli olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Kocaeli Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimiz mutlu olacaklardır. Çünkü burada tüm branşlar mevcutken, bizi tercih eden öğrencilerimiz Kocaeli Üniversitesi’ne sadece eğitim için gelmeyecekler. Kocaeli adeta bir laboratuvar gibi. Çük büyük imkanları olan bir kent. Kültürel faaliyetlere yönelik çeşitli projelerimiz var. Kocaeli Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerimiz, bu kentin imkanlarından da faydalanacaklardır. Bizi tercih eden öğrencilerimiz her anlamda kazanacaklardır.” dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi