Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-08-2023

Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerin tercihlerine destek olabilmek amacıyla düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Etkinliği bugün başladı.

 

Kocaeli Üniversitesi, eğitim ve öğretimdeki başarısı, güçlü akademik kadrosu, uluslararası alanda tanınırlığı, kaliteli eğitim kadrosu, zengin sosyal olanakları ve güçlü mezun profili gibi konularda bilgiler aktarmak için Kocaeli Üniversitesi’ne ait akademisyenler tarafından 3-4-5 Ağustos tarihleri itibari ile KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde öğrenci ve ailelerine bilgiler sunmak ve öğrencilerin geleceğini şekillendirmek üzere tanıtımda bulundular.

 

Etkinlikte 19 Fakülte, 1 Yüksekokul, 16 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuarı ile Uluslararası İlişkiler Biriminden öğretim üyelerimiz,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızdan personellerimiz ile öğrenci kulüplerimiz açtıkları stantlarla yer aldı.

 

Katılımın isteğinin yoğun olduğu etkinlikte danışman hocalarımız eşliğinde aday öğrencilerimize kariyer planlaması için rehberlik hizmetleri verildi. Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) tarafından seminerlerin de düzenleneceği tercih günleri önümüzdeki iki gün boyunca devam edecek.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi