31-08-2023

30 Ağustos Zafer Bayramına üniversitemiz de katılım sağladı

Büyük Zaferimizin  101. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramına üniversitemiz katılım sağladı.

Valilik Yerleşkesinde gerçekleştirilen törende Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel üniversitemizi temsilen yer aldı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız, Kocaeli Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı,  Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Soydabaş, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, işadamları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, askeri erkan, Muharip Gaziler, şehit ve gazi yakınları, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri, huzurevi sakinleri  ile davetliler katıldı.

İlk olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Vali Seddar Yavuz konuşmalarının ardından Türkiyem şarkısı eşliğinde davetliler ile birlikte Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı sallayarak bayram coşkusunun hep birlikte yaşandı.