28-08-2023

Üniversitemizde kayıt dönemi başladı

YKS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için kayıt işlemleri bugün itibariyle başladı. Kayıtlar çevrimiçi veya yüz yüze olarak yapılabiliyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en büyük üniversiteleri arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi’ni 2023 YKS sonuçlarına göre tercih eden yaklaşık 13 bin öğrenci için kayıt dönemi başladı. Çevrimiçi olarak E-Devlet üzerinden 28-30 Ağustos tarihleri arasında kayıt işlemleri yapılabilirken, üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz ise 28 Ağustos 01 Eylül tarihlerinde işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Kocaeli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt işlemlerini yüz yüze yaptıran öğrencilerimiz ve aileleri için ücretsiz olarak su, çay, kahve başta olmak üzere çeşitli ikramlar da sunuluyor.