Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

23-06-2023

Kocaeli Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Kocaeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Fatma Oğuz Erdoğan ve Öğr. Gör. Oğuz Mete Şaşmaz, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında, Kocaeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Oğuz Erdoğan, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Ali Osman Cirit teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Bugün, eğitim yolculuğunuzun bir dönemini tamamlıyor ve yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyorsunuz. Bu süre zarfında hem akademik hem de kişisel olarak büyük gelişmeler kaydettiniz. Sizler, kendinizi sürekli olarak geliştirmek için çaba sarf ettiniz, zorlukların üstesinden geldiniz ve hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerlediniz. Kocaeli Meslek Yüksekokulu'nda aldığınız eğitimle, sadece teorik bilgilerle sınırlı kalmadınız, aynı zamanda pratik becerilerinizi de geliştirdiniz. Bu sayede, gelecekte karşılaşacağınız zorluklar karşısında güvenle adımlarınızı atabileceksiniz. Mezuniyet, sadece bir diploma almak demek değildir. Mezuniyet, yıllar boyunca süren sabır, disiplin ve özveri sonucunda elde ettiğiniz bir başarıdır. Bu süreçte hiç şüphesiz birçok engelle karşılaştınız, birçok zorlukla mücadele ettiniz. Ancak, hepsini aşarak bugün buraya ulaştınız, sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere de plaket verilen törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından aldı. Tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi