09-07-2023

Rektörümüz, TÜBİTAK Başkanı ile Anıtpark’ta Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile TÜBİTAK Fen Lisesi’ne öğrenci seçmek amacıyla yapılacak olan yetenek sınavı dolayısıyla bir araya geldi.

TÜBİTAK Fen Lisesi Merkezî Yetenek Sınavı, 09 Temmuz 2023 Pazar günü Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Saat 10.00 da başlayan sınava öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da katılım sağladı. Sınavın yapıldığı Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ziyarette bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ve olası iş birlikleri üzerine görüşmelerin gerçekleştiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a hediye vererek teşekkür etti.

Tek tek sınıfları gezerek bilgi toplayıp velilerle görüşen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, velileri dinleyerek sorularını cevapladılar.