06-07-2023

Üniversitemiz Sanayi iş birliği adına Silvan A.Ş.’yi ziyaret etti.

Üniversite sanayi işbirliklerini geliştirmek adına temaslarını sürdüren üniversitemiz yönetimi Silvan A.Ş.’yi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Hereke Asım Kocabıyık MYO Müdürü Doç. Dr. Arzu Morkoyunlu, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Otomativ Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Türkcan, Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ece Simooğlu Sarı ve Hereke Asım Kocabıyık MYO öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Kaya’nın yer aldığı üniversitemiz heyeti, Silvan A.Ş.’yi ziyaret etti. Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve üniversitemiz heyetine Silvan A.Ş. Genel Müdürü Demir Mollaoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Vedat Mollaoğlu ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Rıfat Özalp eşlik ettiler.

Karşılama sonrası toplantı salonuna geçildi. Üniversite Sanayi iş birliği adına konuşmalar yapılan toplantıda "Sektörel İş Birliği İyi Niyet Protokolü" imzalandı.

İmzalanan Protokol sonrasında Silvan A.Ş. yöneticileri tarafından fabrika gezdirildi ve Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e işleyiş hakkında bilgiler verildi.

Ardından Silvan A.Ş. Genel Müdürü Demir Mollaoğlu'na, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk tarafından hediyeler verildi.