24-07-2023

İGSAŞ, Kocaeli Üniversitesini ziyaret etti

Üniversitemiz, İstanbul Gübre Sanayi A.Ş. yetkililerini Rektörlük toplantı salonunda ağırladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Elif Öğüt ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, karşılıklı olarak Ar-Ge, proje, patent, eğitim ve staj süreçleri ile ilgili talep ve öneriler paylaşılırken, ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilebilecek panel ve söyleşi gibi pek çok kapsayıcı etkinliğin de planlanması için ilk adımlar atıldı.

CFO Gülçiğ Atalık başta olmak üzere, Satın Alma Müdürü Azem Tekin, İnsan Kaynakları Müdürü Elif Sekitmez, Kocaeli Fabrika Direktörü Yusuf Barış ve ayrıca Ar-Ge Merkezi, İGSAŞ Akademi direktörlerinin de katıldığı toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ev sahipliği yaptı. Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi’nden akademisyenlerin kıymetli paylaşımları ve TTO ekibinin sunumları ile destek verdiği toplantıda ortak çalışma alanlarının belirlenmesi için fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Önümüzdeki günlerde bu mutabakatın bir protokolle imza altına alınacağı bilgisi verildi.