23-07-2023

Kocaeli Üniversitesi Aile Pikniğinde Buluştu

Kocaeli Üniversitesi akademik ve idari personeli aile pikniğinde bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk öncülüğünde, üniversitemizin kurum kültürünün arttırılması ve personelimizin kaynaşmasını sağlamak amacıyla aile pikniği düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Dekanlar, Müdürler, Daire Başkanları, çok sayıda akademik ve idari personelin yanı sıra ailelerin de katıldığı piknik, Kartepe Park Otel’de düzenlendi.

Kurum aidiyetinin önemi ile ilgili konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, konuklar ile oturarak onlarla yakından ilgilendi.

Katılımın yoğun olduğu aile pikniğinde, yakılan mangal eşliğinde yenilen yemeklerin ardından çeşitli oyunlar oynandı.