Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

06-07-2023

Üniversitemiz Heyeti Sanayi İş Birliği Adına TOSB ve TAYSAD ’ı Ziyaret Etti

Üniversite sanayi işbirliklerini geliştirmek adına temaslarını sürdüren üniversitemiz yönetimi, TOSB ve TAYSAD’ ı ziyaret etti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Otomativ Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Türkcan, Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ece Simooğlu Sarı ve Hereke Asım Kocabıyık MYO öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan Kaya’nın yer aldığı üniversitemiz heyeti, TOSB Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve üniversitemiz heyetine TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, Başkan Vekili Alper Kanca, Bölge Müdür Yardımcıları Ramazan Şahin ve Murat Yılmazoğlu eşlik ettiler. Başkan Vekili Alper Kanca’nın ağırlama konuşmasının ardından video tanıtımı yapıldı. Tesislerde çeşitli incelemelerde bulunan üniversitemiz heyeti ile TOSB arasında bir toplantı gerçekleştirildi ve toplantıda üniversite-sanayi işbirliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Karşılıklı hediyeleşmenin ardından TOSB yöneticilerinin yanı sıra, Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) yönetim kurulu üyeleri de toplantıya katıldı. TAYSAD yönetim kurulu üyeleri olarak Başkan Yardımcısı Berke Ercan, Genel Sekreter Sevgi Özçelik ve Teknoloji Yöneticisi Haluk Durali, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e tesislerde gerçekleştirilen işleyiş ve işbirlikleri hakkında bilgiler verdiler.

 

Ardından TAYSAD Yönetim Kurulu Üyelerine, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk tarafından hediyeler verildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi