Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

19-07-2023

Rektörümüz, Kocaeli yerel medya kurumlarını ağırladı

Kocaeli Üniversitesi Kardelen Yemek Salonunda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, İlimizin yerel medya kurumları ve değerli basın mensupları katıldı.

 

Kahvaltının ardından izlenen Kocaeli Üniversitesinin tanıtım filmi sonrasında başlayan toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk;

“Siz medya kuruluşlarından olumlu eleştiriler almak yaptığımız işleri daha da ileri taşıyacaktır. Mutluluk için öğrenmek kadar eğlenmek de önemlidir. Öğrencilerimizin kültür ve spora olan bağlılığını artırmak istiyoruz. Eğitim müfredatımızı da bu anlamda geliştireceğiz.” Diyerek üniversite sanayi iş birliklerinin önemi ve üniversite olarak imzalanan protokoller hakkında da bilgiler verdi.

 

Ardından soru cevap yaparak medya kuruluşlarının sorularını cevaplayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, üniversitemiz bünyesinde açılan Genç Ofis’i tanıttı. Misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini bildiren medya kuruluşları, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e teşekkürde bulundu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi