Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

14-07-2023

Kocaeli Üniversitesinden İşbir Elektrik A.Ş. ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve üniversite heyetimiz, üniversitemiz sanayi iş birliklerini geliştirmek adına Balıkesir'de faaliyet gösteren İşbir Elektrik Sanayi A.Ş.‘yi ziyaret etti.

 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve üniversitemiz heyetine, Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı İşbir Elektrik Sanayi A.Ş. Firması yönetim kurulu başkanı ve üyeleri eşlik ettiler.

 

Tesislerde çeşitli incelemelerde bulunan üniversitemiz heyeti ile İşbir Elektrik Sanayi A.Ş. firması arasında bir toplantı gerçekleştirildi ve toplantıda üniversite-sanayi işbirliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Üretim tesislerini gezerek bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve üniversitemiz heyeti İşbir Elektrik A.Ş.‘nin yeni idari binasını gezerek İşbir Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerine hediyelerini takdim etti.

 

İşbir Elektrik A.Ş. ve Yönetim Kurulu koordinasyonunda gerçekleştirilen protokolü üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk imzalarken, İşbir Elektrik A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan ve Genel Müdür Burhan Özgür imzaladı.

 

Başta Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan olmak üzere İşbir Elektrik A.Ş. üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e hediye takdim ettiler.

 

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve temennileriyle sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi