21-02-2023

ANSA-GİAD ve Baitulmaal Yardım Kuruluşu’ndan, Rektörümüze ziyaret

ANSA-GİAD (Ansa Dış Ticaret Ltd Şti) Başkanı Kemal Yurtoğlu ile Baitulmaal Yardım Kuruluşu Operasyon Direktörü Hisham Morgan, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne, 10 konteyner madikal malzeme bağışında bulunulmasına öncülük eden ANSA-GİAD Başkanı Kemal Yurtoğlu ile yardım desteği sağlayan Baitulmaal Yardım Kuruluşu Operasyon Direktörü Hisham Morgan, üniversitemize gelerek Rektörümüz heyet Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret ettiler. Ziyarette Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Görkem Aksu ve Hastane Başmüdürü Burhan Eres de hazır bulundu.

Daha öncede üniversitemize medikal malzeme yardımında bulunan ve bu yıl da tekrardan yardımda bulunan ANSA-GİAD Başkanı Kemal Yurtoğlu’na ve bağışçıları adına Baitulmaal Yardım Kuruluşu Operasyon Direktörü Hisham Morgan’a bir kez daha teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Direktörü Hisham Morgan’a plaket takdiminde bulundu.