10-01-2023

KBB Daire Başkanlıklarından, Rektörümüze ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanı Dr. Ali Yeşildal ile Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Ali Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret ettiler.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuzhan Urhan’ın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanı Dr. Ali Yeşildal ile Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Ali Yıldırım’a nezaketleri dolayısıyla teşekkür etti.