09-06-2023

Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni, fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.

Turizm Fakültesi mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, bölüm başkanları, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren konuşma gerçekleştirdi.

Mezuniyet heyecanının yaşandığı törende, dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken, birlikte kep atılması ile tören sona erdi