27-02-2023

KOÜ su sporlarının gelişimine katkı sunacak

Kocaeli Üniversitesi tarafından su sporlarını geliştirmeye yönelik adımlar atılıyor.

Kocaeli Üniversitesi, ilimizin gelişimine katkı sunacak her alanda çalışmalar sürdürüyor. Bu kapsamda da kentte su sporlarının gelişimi ve üniversite bünyesinde su sporlarının daha aktif hale gelmesi adına Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Sertbaş, Prof. Dr. Ayşen Ağaçdiken, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, Antrenörlük Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bergün Meriç Bingöl, Öğret görevlileri Utku Gönener ve Tacettin Demirtaş katıldı. Kocaeli Üniversitesi’nin spor tesislerinin oldukça iyi durumda olduğunu ve spor branşlarında her yıl önemli başarılara imza atıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi olarak en azından bir branşta bir kulübümüz olması gerektiğini vurguladı. İki denize sahip olan Kocaeli’de su sporlarının gelişmesi gerektiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi olarak kentimizdeki su sporlarının gelişimine katkı sağlamak adına adımlar atılacağını söyledi.