27-02-2023

KOÜ’de depremzede çocuklar için oyuncak toplandı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde depremden etkilenen ve ilimizde bulunan çocuklar için oyuncak toplama kampanyası düzenlendi.

Ülkemizi büyük yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra yaraları sarmak ve depremden etkilenen çocuklarımızı bir nebze de olsa desteklemek amacıyla Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Ana Bilim Dalı, depremzede çocuklarımız için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Kampanya yoğun ilgi görürken, toplanan çok sayıda oyuncak da ilimizdeki devlet yurtlarında aileleriyle misafir olarak ağırlanacak çocukların sahiplenip oynamaları için bir kısmı Semiha Ayverdi Yurdu’nda ayrılan mekanlara aktarılarak oyun alanı olarak düzenlenmesi için destek olundu, bir kısmı da Kartepe’deki devlet yurdundaki çocuklara hediye edildi.