23-02-2023

Deprem bölgesinden dönen akademisyenler, Rektörümüzü ziyaret etti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası, incelemelerde bulunmak üzere deprem bölgesine giden Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti.

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mücahit Opan öncülüğünde bölgeye giden akademisyenler, bölgedeki izlenimlerini Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e aktardılar.

Ülke olarak büyük bir felaket yaşadığımızı ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, böylesi afetlerde benzer acıları yaşamama adına yapılacak bilimsel çalışmaların önemli olduğuna vurgu yaptı ve Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mücahit Opan ve ekibine sağladıkları destek ve çalışmalar için teşekkür etti.