23-02-2023

KOÜ Denizcilik Fakültesi'nden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ni ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, olası işbirlikleri üzerine görüşmeler yapıldı.

Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Soner ESMER, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat YORULMAZ, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin KAYAHAN, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmet TIKIZ, Dr, Öğr. Üyesi Osman ARSLAN ve Karamürsel Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Güneyhan TOL Bandırma Onyedi Eylül Üinversitesi Denizcilik fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Prof.Dr. Mustafa SARI ve Prof. Dr. Alper KILIÇ'tan bölüm hakkında bilgiler alındı.