Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

20-02-2023

Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO danışma kurulu toplantısı okul Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir başkanlığında, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Elif Öğüt, danışma kurulu üyeleri, öğretim elemanları, öğrenci ve mezun öğrencilerin katılımı ile MYO seminer salonunda yapıldı.

 

Danışma kurulu toplantısına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve ICM Makina'dan Çınar Ulusoy, Kocaeli Ticaret Odası Meclis üyesi ve Caner Makina'dan Nurdoğan Canıgeniş, Kocaeli Üniversitesi MEYOK Koordinatörü ve Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Cengiz, Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Dr. Ahmet Şen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, DİA Makinadan Ata Yurdakul, MYO'da görev yapan tüm öğretim elemanları, öğrenciler ve önceki dönem mezun öğrenciler katıldılar.

 

Danışma kurulu toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt'ün konuşması ile başladı, okul müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir'in sunumu ile bölüm ve programların tanıtımı, okul sayısal bilgileri, yapılan projeler ve Ar-Ge faaliyetlerinin sunumu ile devam eden toplantı, İME ve staj uygulamalarının değerlendirilmesi, ders programlarının değerlendirilmesi, mezun yetkinliklerinin değerlendirilmesi ve tüm üyelerin görüş ve önerilerinin alınması ve MYO laboratuvarlarının gezilmesi ile sona erdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümünde Makina, Kaynak Teknolojisi ve Makine Resim ve Konstrüksiyon programı ile Elektrik ve Enerji Bölümünde yer alan Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi programında eğitim gören toplam 455 öğrencisi ile eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerine devam etmektedir. Danışma kurulu toplantısı sonuçları Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü ve paydaş kuruluşlar ile paylaşılacaktır.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi