15-02-2023

Kocaeli Üniversitesi ile Körfez Ticaret Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kocaeli Üniversitesi ile Körfez Ticaret Odası arasında karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOUKAGEM) koordinasyonunda; ikir kurum arasında karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine/mezunlarına staj/istihdam imkanları sağlamak  amacıyla, eğitsel ve sektörel işbirliğinde bulunmak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokolü üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Körfez Ticaret Odası adına ise Başkan Recep Öztürk imzalarken, protokolde KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili yanı sıra Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını ve , işbirliklerin sayısının artarak devam etmesi temenisinde bulundu.