Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-02-2023

Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk Başkanlığında, Kocaeli Üniversitesi Kalite Komisyonu Toplantısı düzenlendi.

 

Kocaeli Üniversitesi Senato Salonu’nda düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Kalite Komisyonu Toplantısı’na Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kalite Komisyonu üyeleri katılım gösterdi.

 

Toplantı açılışında konuşan Rektörümüz Pof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesinin stratejik planı ve hedefleri ile ilgili bilgiler aktardı. “Ana hedefimiz kurumsal akreditasyonu sağlayarak, Araştırma Üniversitesi olmaktır. Tabi ki bu bir günde bir ayda bir yılda olabilecek bir iş değildir. Ama hedef koymak ve hedefe koşmak, hedefe de koordineli şekilde ulaşmak mümkündür.” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Üniversitemizin önümüzdeki dönemde stratejik planının kalitemizi geliştirecek şekilde hazırlanması ile daha güçlü dinamik ve öncü bir üniversite idealimizi yakalayacağımıza inandığını” sözlerine ekledi.

 

Rektörümüz Nuh Zafer Cantürk’ün konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, “Kalite Modeli Değişimi ve Dönüşümü” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum ardından ise Kalite Komisyonu üyeleri görüş ve önerilerini paylaştı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi