09-02-2023

Nature Indeks’te yer alan akademisyenler, Rektörümüzü ziyaret etti

Kocaeli Üniversitesi’nin Nature Indeks’te ilk 10’da yer almasına büyük katkı sunan Fizik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Hayriye Sundu Pamuk, Prof. Dr. Elşen Veli ve Doç. Dr. Jale Yılmazkaya Süngü, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret ettiler.

Böylesine önemli bir başarı için akademisyenlerimizi tek tek tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bu başarının örnek olmasını, daha da büyümesini ve devam etmesini diledi. Kocaeli Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olma yolunda bu tür başarıların büyük önemi olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Hayriye Sundu Pamuk, Prof. Dr. Elşen Veli ve Doç. Dr. Jale Yılmazkaya Süngü’yü teşekkür etti.