09-02-2023

Amerika’dan ödülle dönen akademisyenler, Rektörümüzü ziyaret etti

Amerika’da düzenlenen “World Snow Sculpture Championships” organizasyonuna katılarak dünya üçüncüsü olan Türk takımından Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ceyhun Konak ve Öğr. Gör. Tayfun Konak, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti.

Dünya üçüncüsü olan akademisyenlerimizi tek tek tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Türk Bayrağı’nı Amerika’da dalgalandırdıkları için kendileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Böylesine önemli organizasyonlarda, başarı elde etmenin hem ülkemiz hem üniversitemizin adını dünyaya duyurmak adına önem arz ettiğine ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Doç. Dr. Ceyhun Konak ve Öğr. Gör. Tayfun Konak’a başarılarının devamını dileyerek, teşekkür etti.