Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

05-06-2023

Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Spor Bilimleri Fakültesi mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Senem Gemici’nin koreografisini üstlendiği Göbeklitepe İnsanlığın Doğuşu Medeniyetler Buluşması Dans Gösterisi sahnelendi. Törenin açılış konuşmalarında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Seher Önal, Berk Özer, Yusuf Özvaran, Kaan Alpaslan Yamanoğlu teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Sporun, hayatımızın önemli bir parçası ve toplumu birleştirici bir güç olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Spor, sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biridir ve toplumun fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlar. Sizler, sporun bu önemli alanında eğitim alarak, insanların yaşamlarına değer katan ve toplumu harekete geçiren profesyoneller olarak önemli bir rol üstleniyorsunuz. sizler geleceğin spor bilimcileri, antrenörleri ve spor yöneticilerisiniz. Sizlerin uzmanlık bilgisi, liderlik yetenekleri ve tutkulu çalışmalarıyla spor dünyasında iz bırakacağınıza inanıyorum. Bu alanda karşılaşacağınız zorluklara cesaretle ve kararlılıkla göğüs gerin. Sporun gücünü kullanarak insanları bir araya getirin, sağlıklı yaşam bilincini yayın ve gelecekteki nesillerin sporla büyümesine katkı sağlayın. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

 

Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler anı belgelerini bölüm öğretim üyelerinden teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile birlikte sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi