Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-06-2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayla Ergin, Kocaeli Üniversitesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gonca İlter, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayla Ergin mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Hemşirelik Bölümü'nden Dilek Kovancı, Ebelik Bölümü'nden Şeyma Demirtaş ve Sosyal Hizmet Bölümü'nden Elif Girişmek teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Bugün, sağlık sektöründe nitelikli profesyonellere duyulan ihtiyaç hiç olmadığı kadar büyük. Sizler, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin yetiştirdiği güçlü mezunlar olarak, bu ihtiyaca karşılık vermek için donanımlı ve yetkin bir şekilde hazırsınız. Ancak unutmayın ki, sadece bilgi ve becerilerinizle değil, aynı zamanda insanlık değerlerine olan bağlılığınızla da ön plana çıkacaksınız. Bugün mezun olduğunuz bu fakülte, sizi sağlık sektörünün birer kahramanı yapacak araçları ve bilgileri sizlere sundu. Ancak gerçek kahramanlık, sadece bilgiyle değil, sürekli öğrenme ve kendini geliştirme azmiyle mümkündür.” dedi.

 

Hemşirelik Bölümü, Ebelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü'nden öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler, mesleki yeminlerinin ardından, hep birlikte kep attı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi