Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler

04-01-2023

KOÜ THY ile online toplantı düzenledi

Kocaeli Üniversitesi, Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir, Türk Hava Yolları (THY) Turkish Tecnic İnsan Kaynakları ekibi ile online toplantı düzenledi.

 

Toplantıda İşletmelerde Mesleki Eğitim (İME) uzun dönem staj ve mezun öğrencilerin Turkish Technic’ te istihdamı ve havacılık bakım alanında Meslek Yüksekokulu’ndaki teknik programlardan mezunların yer alması için yapılabilecek işbirlikleri hakkında konuşuldu.

 

Düzenlenen toplantıya, Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ve Bölüm Başkanları, THY Turkish Tecnic İnsan Kaynakları İstihdam ve Yetenek Yönetimi Müdürü Sinem Seval Torun, İnsan Kaynakları Başkanlığı İstihdam ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü’nden İstihdam Şefi Fatih Ergin, Uzman Zulal Seval Uslu, Uzman Yardımcıları Uğur Girgin ve Yakup Koray Çetin katılım gösterdi.

 

Toplantı sonunda THY İnsan Kaynakları ekibinin Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ziyareti ve Kocaeli Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalanması için hazırlık çalışmalarına başlama kararı alındı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi