Basın ve Halkla İlişkiler

03-01-2023

Ödüllü öğrenciler, Rektörümüzü ziyaret etti

3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması kapsamında düzenlenen Siyer-i Nebi Öykü Yarışmasında ödül alan öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti.

Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) tarafından düzenlenen 3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması kapsamındaki Siyer-i Nebi Öykü Yarışmasında Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 2022 yılında mezun olan Gülsüm Mecit birinci, İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Münteha Şeyma Kantar ise ikinci oldu.

Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Gülsüm Mecit ve Münteha Şeyma Kantar, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ile birlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün daveti üzerine Rektörlüğe bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Gülsüm Mecit ve Münteha Şeyma Kantar’ı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, başarılarının devamını diledi.