Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-01-2023

Prof. Dr. Satılmış Tekindal’ın emeklilik töreni gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakülte Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Satılmış Tekindal'ın emeklilik töreni 26 Ocak 2023 Perşembe günü saat 10:30 da Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Servettin Bilir Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, hocamızın eşi ve çocukları, Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli katılım gerçekleştirdi.

 

Törenin başlangıcında Öğrt. Gör. Dr. Gürkan Yavaş tarafından Prof. Dr. Satılmış Tekindal’ın emekliliğine kadar geçen hayatı güzel bir sunumla dinleyicilere aktarıldı. Daha sonra Eğitim Bilimleri Bölümünden Doç. Dr. Fatih Kezer,  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım konuşmalarını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Satılmış Tekindal hocamızın duygu ve düşüncelerini ifade ettiği tören, katılımcılar tarafından hocamıza emeklilik hayatının güzel geçmesi temennilerinde bulunulması ve topluca fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi