25-01-2023

KOÜ KAGEM Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Kurul Toplantısı, 25 Ocak tarihinde, Rektörlük binasında gerçekleşti.

Toplantıya Rektör yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO Müdürü Doç. Dr. Abdülkadir cengiz, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Elif Karagün, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gr. Dr. Alim Alper Cesur, BAUM Müdürü Doç. Dr. Suhap Şahin katılım gösterdi.

Toplantıda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 1-2 Mart tarihinde Eskişehir’de düzenlenecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.