24-01-2023

KOÜ TTO Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Üniversite ile sanayi arasında köprü görevi gören Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile ilgili, Rektörlükte bilgilendirme toplantısı yapıldı.

KOÜ TTO’nun işleyişinin, faaliyetlerinin, amaç ve hedeflerinin aktarıldığı toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı yanı sıra Doç. Dr. Mihriban Civan, Dr. Ahmet Şen, Av. Ali Akbulut, Semih Aslan ve Ayla Saydık katıldı.

Kocaeli Üniversitesi’nin sanayi ile işbirliğinin arttırılması noktasında KOÜ TTO’nun çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, adeta bir sanayi laboratuvarı olan Kocaeli’de bulunma avantajını iyi kullanmamız gerektiğini, bu sayede de geliştirilecek işbirlikleri, projeler, Ar-Ge çalışmalarının Kocaeli Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olmasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.