Basın ve Halkla İlişkiler

02-01-2023

Eski Rektör Yardımcılarına plaket verildi

Kocaeli Üniversitesi eski ve yeni yönetimi, Kartepe Park Otel'de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve ailesi, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve ailesi, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ve ailesi, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve ailesi, Prof. Dr. Elif Öğüt ve ailesi, eski Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ve ailesi Prof. Dr. Ahmet Küçük ve ailesi, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve ailesinin katılımıyla Kartepe Park Otel'de akşam yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemek kapsamında, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, eski Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ve Prof. Dr. Ahmet Küçük'e bugüne kadar üniversitemize yaptıkları katkılardan dolayı  teşekkür ederek plaket takdim ettiler.