Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

18-01-2023

Üniversitemizde Genç Ofis kurulacak

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gençlik ofisi kültür, sanat, spor, eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Protokol ile kampüs içerisinde öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarına yönelik ‘Genç Ofis’ kurulacak.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleştirilen protokole, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri katılım sağladı. Protokolü; üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına ise İl Müdürü Gökhan Yavaşer imzaladı.

 

İmzalanan protokol ile; Kocaeli Üniversitesi öğrencileri yanı sıra akademik ve idari personelin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla ‘Genç Ofis’ merkezi kurulması planlanıyor.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi