17-01-2023

Rektörümüz, Mühendislik Fakültesi yönetimiyle bir araya geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Mühendislik Fakültesi'ne bir ziyaret gerçekleştirerek, fakülte yönetimi ile toplantı yaptı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e eşlik ettiği toplantıda, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, fakülte ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Mühendislik Fakültesinin güncel durumu ve sorunları, yürütülen projeler ile taleplerinin aktarıldığı toplantıda, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik ve Prof. Dr. Oğuzhan İlgen ile Fakülte Sekreteri Nermin Kalkavan da hazır bulundu.