Basın ve Halkla İlişkiler

02-01-2023

Rektörümüz, KOÜ Hastanesine yılbaşında sürpriz bir ziyarette bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 31 Aralık akşamı Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde Acil, Genel Cerrah, Çocuk Acil ile Kadın Doğum bölümlerinde görevli çalışanlar ile tedavi amaçlı yatan hastalar ile sohbet eden ve yeni yıllarını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılının başta aziz milletimiz ve ülkemiz olmak üzere dünyamıza ve tüm insanlığa barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim." dedi.

Yılın son günü görevi başında bulunan personelimiz ile hastanemizde tedavi olan vatandaşlarımız, böylesi anlamlı ve hoş sürpriz karşısında mutluluk duyduklarını söylediler.