09-01-2023

KOÜ KAGEM, Çayırova Belediyesi ile Staj ve İş Birliği Protokolü İmzaladı

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sadettin Arıkboğa, Çayırova Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Sayın Osman Gümüş Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette, Kocaeli Üniversitesi Kariyer, Geliştirme ve Uygulama Merkezi (KOUKAGEM) Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili ile staj ve istihdam iş birliği protokolü imzaladılar.

KOUKAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, İşletmelerde Mesleki Eğitim (İME) uygulaması kapsamında öğrencilere sunmuş oldukları destek kapsamında Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sadettin Arıkboğa’ya teşekkür etti. Ayrıca iş birliği sürecini organize eden Doç. Dr. Tülay Polat Üzümcü ve Doç. Dr. Ömür Alyakut’a emekleri için şükran ve sevgilerini sundu.