Basın ve Halkla İlişkiler

01-01-2023

KOÜ’lü öğrencilere ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi

3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması kapsamında düzenlenen Siyer-i Nebi Öykü Yarışmasında, KOÜ’lü öğrencilere ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen 3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması İstanbul Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Siyer-i Nebi Öykü Yarışmasında Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 2022 yılında mezun olan Gülsüm Mecit, Kaybolanlar isimli öyküyle birinci olurken, İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Münteha Şeyma Kantar, Medine’de Bir Bayram Sabahı isimli öyküyle ikinci oldu. Öğrencilerimize ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.