Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

30-04-2023

Rektörümüz, Teknofestte yarışan takımımıza destek verdi

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Teknofest kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarına katılan ve başarılı sonuçlar alan Türkmekatronik takımına destek oldu.

 

Teknofest kapsamında 25-29 Nisan tarihleri arasında TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi’nde düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na katılan Türkmekatronik takımını, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ziyaret ederek destek oldu. Öğrencilerle sohbet eden ve yarış hakkındaki son durum ile ilgili bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, öğrencilere tatlı ikramında bulundu. TürkMekatronik takımı şu an da diğer takımlar arasında 9. sırada bulunuyor ve yarış kapsamında ölçümler devam ediyor.

 

Şampiyonluk hedefleyen TürkMekatronik takımına destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, öğrencilerimize başarılar dilerken Teknofest'in hem öğrencilerimiz hem de ülkemiz için önemli bir festival olduğuna dikkat çekti. Öğrencilerimizin bu kapsamda geliştirdikleri projelerin kendileri için büyük tecrübe olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ayrıca üniversitemizin marka değerine de önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi