Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-04-2023

Rektörümüz, Diş Hekimliği Fakültesi'ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Diş Hekimliği Fakültesi'ni ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in eşlik ettiği Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Diş Hekimliği Fakültesi'ni gezerek Dekan Prof. Dr. Emre Özel'den bilgi aldı.

 

Diş Hekimliği Fakültesi'nde yaptığı incelemeler sonrası öğretim üyeleri ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, diş hekimliği eğitimi ve araştırması alanında öncü bir fakültedir. Diş hekimliği fakültemiz, özellikle son yıllarda, birçok başarılı araştırma projeleri gerçekleştirmiş ve diş sağlığı alanındaki gelişmelerde önemli bir rol oynamıştır.

 

Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi, fakültemizin en önemli hedeflerinden biridir.  Bu nedenle, öğrencilerimize sadece teorik bilgiler vermekle kalmamalı, aynı zamanda pratik becerilerini geliştirmeleri için de fırsatlarımızı genişletmeliyiz. Hepimizin, birlikte çalışarak, fakültemizde daha fazla başarıya ulaşabileceğimize inanıyorum. Bu nedenle, bugünden itibaren, hepimiz daha fazla motivasyonla çalışarak, fakültemizi daha ileriye taşıyacağız.' dedi.

 

Fakülte ziyareti aile fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi